Віра Олександрович

У Тернополі крадії виносили з квартир золото, гроші, побутову техніку

Злодій

У Тернополі до реального позбавлення волі засудили 3-х крадіїв, які виносили з квартир золото, гроші, побутову техніку. Усі злодії відсидять у в’язниці понад 4 роки.

Про це сьогодні, 16 січня, повідомили у пресслужбі обласної прокуратури. Адже саме цей контролюючий орган забезпечив процесуальне керівництво і підтримання публічного обвинувачення у суді за ч. 3 ст. 185 КК України. Стосувалося це 3-х осіб, які викрадали майно із помешкань тернополян.

- Прокурор довів у суді, що впродовж 2017 року уродженці Києва, вибираючи час, коли господарів квартир не було вдома, таємно викрадали їхнє майно, - йдеться у повідомленні. – Злодії проникали до помешкань за допомогою спеціальних засобів для відмикання дверей. З квартир зникали золото, гроші, побутова техніка.

Нагадаємо, правоохоронці затримали злочинне тріо після чергової – вже третьої крадіжки на просп. С. Бандери. Тоді зловмисники сідали в машину із чужими речами.

- У Тернопільському міськрайонному суді усіх трьох осіб визнали винними в інкримінованих злочинах і засудили до 4 років і 5 місяців, 5 років та 6 років позбавлення волі, відповідно, - уточнили прокурори. - За вироком суду майно, що було вилучене в обвинувачених під час досудового розслідування, стягнули на користь потерпілих.

До речі, на Тернопіллі незабаром судитимуть сільського голову, який «украв» у громади 3,4 га землі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео