У Тернополі варвари нищать все живе

1

Що тільки не страждало від рук тернопільських вандалів – сітілайти, зелені насадження, огорожі, ліхтарі, двері, численні пам’ятки культури, проте вони не зупиняються ні перед чим. На цей раз було знищено увесь виноград, насаджений біля перголи.

Як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, під час обстеження території фахівцями управління було виявлено, що молодий виноград поломаний. Більше того, цілком зрозуміло, що його не вкрали, як це буває у Тернополі, а таки просто агресивно зламали та викинули поряд.

Ще у серпні минулого року поблизу перголи при вході у парк Шевченка висадили декоративний виткий виноград «Вейчі», який має густе яскраво-зелене листя, що швидко обплітає будь-які поверхні. Очікувалося, що вже цього року зелень прикрасить перголу та доповнить привабливий вигляд входу до парку Шевченка, адже даний вид винограду має здатність дуже швидко рости. Втім, схоже, не судилося.

– Ці люди, назвемо їх екологічними вандалами, знищили весь виноград, висаджений минулого року. Також поламані десять молодих катальп у парку Шевченка. Вкотре звертаємося до поліції з проханням посилити патрулювання, адже, на жаль, злочинці залишаються безкарними, – каже Олег Соколовський.

1
1

Джерело: Тернопіль житлово-комунальний

Вибір читачів за тиждень

Відео