У Тернополі правоохоронці склали присягу на вірність (фото)

_MVS2127

Урочисту присягу на вірність українському народу склали співробітники Служби судової охорони. Відтепер безпека громадського порядку у суді та судових службовців - це їхнє основне завдання.

- Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити українському народові, дотримуватись Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання співробітника та сумлінно виконувати свої службові обов'язки.

Це вже друга присяга співробітників служби судової охорони. Цього разу їхні лави поповнили двадцять чотири нових працівника.

_MVS2076
_MVS2076

Керівник служби Едуард Кольцов сподівається, що слова клятви залишаться в пам’яті кожного працівника і вони робитимуть усе, аби не заплямувати честь форми та не відступитися від слів присяги, пише Досьє 102.

Попереду у новобранців непроста та відповідальна робота. Слова присяги зобов'язують кожного сумлінно виконувати службові обов’язки, від яких залежить порядок у суді, здоров’я і життя суддів, працівників апарату та інших учасників процесу. Служба судової охорони – це гарантія безпеки для усіх.

Едуард Кольцов переконаний, що відтепер суди Тернополя та області будуть захищені, адже працівники новоутвореної структури відповідають усім критеріям і гідно нестимуть службу. Сьогодні судову систему Тернопільщини охороняє сорок двоє бійців.

_MVS2197
_MVS2197

Одинадцятого грудня бійці ССО почали охороняти Тернопільський міськрайонний суд, а після нового року візьмуть під свою опіку решту судів Тернопільської області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео