У жителя Тернопільщини виявили арсенал боєприпасів

99182-1_large

Співробітники Борщівського відділення поліції під час двох санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання жителя села Більче-Золоте виявили цілий арсенал боєприпасів, вибухових предметів та зброї. Серед вилученого – карабін марки «Сайга», що був викрадений у лютому минулого року з приватного помешкання.

- До нас надійшла оперативна інформацію про те, що 48-річний житель села Більче-Золоте може незаконно зберігати зброю, - розповів начальник Борщівського відділення поліції Андрій Свинарчук. – Отримавши ухвалу слідчого судді на проведення обшуків, ми оглянули два домоволодіння, що належать даній особі. У результаті було знайдено та вилучено нарізну вогнепальну зброю - карабін марки «Сайга» та п’ять патронів до нього, більше сотні набоїв різного калібру до нарізної зброї та два предмети ззовні схожий на гранати.

До слова, вилучений карабін був викрадений з приватного помешкання жителя Борщова. Поліцейські перевіряють, чи причетний «колекціонер» до цієї крадіжки, пише Досьє 102.

Вилучені речові докази направлені на експертизу. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною першою статті 263 ККУ. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео