Віра Олександрович

У жителя Тернополя виявили і відібрали 12 тисяч пачок сигарет іноземного виробництва (фото)

Основне

За матеріалами податкової міліції Тернопільщини конфіскували велику партію сигарет.

Як повідомили у Головному управлінні ДФС в області, набрало законної сили рішення суду щодо жителя Тернополя. Податківці стверджують, що цей чоловік займався придбанням і транспортуванням з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів.

– У квітні цього року працівники Головного управління ДФС у Тернопільській області вилучили в нього 12 тисяч пачок сигарет іноземного виробництва без марок акцизного податку встановленого взірця, – звітують у податковій. – Нагадаємо, відповідно до діючого законодавства ввезення на митну територію України, зберігання, транспортування, прийняття на комісію з метою продажу та продаж на митній території України немаркованих в установленому порядку тютюнових виробів забороняється. 

Враховуючи наведене, працівники податкової міліції склали на чоловіка протокол про адміністративне правопорушення.

– За результатами судового розгляду, є рішення про вилучення підакцизних товарів, орієнтовна вартість яких становить 660 тис. грн, – уточнюють у податковій. – Це все конфіскували, а на порушника наклали адміністративне стягнення у вигляді штрафу. 

До слова, за результатами вжитих заходів, вдалося упередити втрати бюджету від ненадходження акцизного податку в сумі близько 180 тис. грн.

Фото надані Головним управлінням ДФС у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео