Олеся Поліщук

Учениці з Тернопільщини виграли проєкт на 50 тисяч гривень

FB_IMG_1628679825594

Команда креативних учениць Ангелівської ЗОШ І-ІІІ ст. з Байковецької територіальної громади стали переможцями та отримали грант 50 000 грн. на реалізацію свого еко-проєкту «CROCus».

Їхня команда працює у складі: Осух Софії, Олійник Вероніки, Ханас Вікторії, Закусіло Анни-Марії, Балик Інни Проєкт «CROCus» спрямований на розв’язання проблеми захисту крокусів та інших першоцвітів, занесених до Червоної книги.

- Учасниці пройшли онлайн-тренінги, під час яких, з допомогою менторів, вдосконалили свій проєкт за спеціально розробленою методологією UPSHIFT на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину), - йдеться у повідомленні відділу освіти Байковецької ОТГ. - Команда вже реалізувала перший транш в розмірі 28825,00 грн.: закуплено частину обладнання для облаштування теплиць. На даний час відбувається розроблення макету інформаційних табличок.

Нагадаємо, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з ГО «Фонд “Професійний розвиток Харкова» за підтримки ING Bank в рамках другої еко-хвилі UPSHIFT* обрали молодіжні команди з усієї України для розробки та втілення власних інноваційних проєктів. Програма UPSHIFT – це глобальна програма ЮНІСЕФ, що реалізується у 28 країнах світу та поєднує тренінги із соціальних інновацій, наставництво та фінансову підтримку. Вона надає молоді навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем. Програма розвиває життєстійкість молодих людей, а їхні громади отримують переваги від рішень, що пропонує молодь.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео