Вчинок водія Барни, що п’яним стріляв з пістолета, ще розслідують

stepan-barna

«Розслідування ще триває». – повідомили сайт «Терен» в слідчому управлінні ГУНПУ.

За словами слідчих, кваліфікація злочину не змінилася і розслідування проводиться за статтею 296 «Хуліганство», частина 4 «грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень».

Після завершення усіх необхідних слідчих дій, буде прийнято процесуальне рішення про подальшу долю фігуранта справи. Статтею Кримінального кодексу встановлено позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

На даний час підозрюваний, що раніше працював водієм голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, знаходиться вдома. Запобіжного заходу йому не обрано.

Нагадаємо, що свого водія Степан Барна звільнив за прогул після того, як вияснилося, що стрілянину в дворі будинку вчинив саме він.

Зазначимо, що в Мережі обговорюють ще один конфлікт, який приписують підлеглим голови ОДА Степана Барни. За різними версіями, голови двох РДА посварилися один з одним в ресторані міста Кременця, внаслідок чого, один вистрілив в ногу іншому гумовими кулями.

Про це «Терен» повідомляв ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео