Військовослужбовці позмагались за перше місце в плаванні (фоторепортаж)

Безымянный4

У суботу, 2 грудня, в ДЮСШ№2 відбувся відкритий чемпіонат серед військовослужбовців і силових структур до Дня Збройних Сил України в пам’ять загиблого воїна Юрія Горайського.

У змаганні взяли участь військовослужбовці і представники силових структур. Перше місце здобув морський центр спецпризначення м.Очаків. Решта зайняли призові місця. Усі були нагороджені заохочуваними призами.

- Юра проходив службу в нашому центрі: спочатку допомагав як волонтер, потім прийняв рішення і прийшов до нас на службу в зону АТО, виконував завдання спецрозвідки, які пов’язані з ризиком для життя. Так сталось, що Бог забирає найкращих. Він – найдобріша людина, від якої можна було почути лише хороше, - згадує свого побратима заступник командира морського центру спецпризначення капітан другого рангу Дьомін Геннадій Владиславович.

Юрій Горайський мав розряд з плавання і займався цим видом спорту саме у Тернополі, тому рідні і побратими бійця вирішили провести чемпіонат в нашому місті.

- Я дуже рада, що є такі моменти,коли ми всі збираємось разом з побратимами тата. Мені дуже шкода, що війна забрала в мене найріднішу людину, але він знав, на що йшов, він розумів ризик і виклався на повну. Дуже важко пережити було мамі, бо вони пов’язані дуже давно. Зараз головне – один одного підтримувати і контактувати. Радію, що сьогодні зібралися і ім’я батька не забувається, – каже Ярина Горайська, старша донька Юрія.

Безымянный
Безымянный

Безымянный4
Безымянный4

Безымянный3
Безымянный3

Безымянный2
Безымянный2

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео