Віра Олександрович

За конструктивну критику влади дякували журналістам Тернопільщини (фото, відео)

Журналісти2

Урочистості з нагоди Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку відбулися у Тернополі. Сьогодні, 14 листопада, працівників цієї сфери відзначала обласна влада.

Барна_вітання
Барна_вітання

Нагадаємо, професійне свято медійників, які працюють на радіо і телебаченні, встановили Указом Президента у 1994 році на підтримку ініціативи представників цієї сфери. Девіз працівників зв’язку і галузі інформатизації: «Ми працюємо, щоб Україна стала розвиненою інформаційною державою».

Цього разу вітання зі стін обласної ради перенесли на бульвар Т. Шевченка, 1, у бар «Бункермуз». Гостями урочистості були кілька десятків працівників місцевих і центральних радіо і телебачення, а також фірм зв’язку. Причому значну частину складали ті, хто весь час залишається «за кадром» - монтажери, редактори, навіть фахівці із надання послуг кабельного телебачення тощо.

Журналісти1
Журналісти1

Вітання із професійним святом виголосили особисто голова обласної держадміністрації Степан Барна і голова обласної ради Віктор Овчарук.

[embed]https://youtu.be/19efvb3XcP0[/embed]

Прикметно, що обидва очільники подякували медійникам за конструктивну критику. Мовляв, це дозволяє їм краще бачити помилки і вчасно їх виправляти.

[embed]https://youtu.be/aAHHg_JltAI[/embed]

Спершу з отриманням звання «Заслуженого журналіста України» привітали Петра Гудиму – головного редактора творчо-виробничого об’єднання радіопрограм філії акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України «Тернопільська регіональна дирекція». Нагородили його ще із нагоди Дня Незалежності України, але передали відзнаку лише тепер. Після цього очільники приступили до вітання решти гостей.

Гудима_заслужений
Гудима_заслужений

[embed]https://youtu.be/Hp2o73JjXps[/embed]

Частині відзначених голова обласної ради вручив цінні подарунки – наручні годинники із гербом Тернопільської області на циферблаті.

[embed]https://youtu.be/3JdFnso_7-Q[/embed]

Після цього відбувся невеликий фуршет. Присутні могли поспілкуватися і один із одним, і з представниками влади. Все відбувалося у дуже привітній і щирій обстановці.

Зубик
Зубик

 

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео