Віра Олександрович

За зйомки у скандальному фільмі тернопільських акторів не каратимуть (відео, фото)

yayayayayayayayayayayayayayayayayayaya

Надбавку за академічність акторам повернуть, але відтепер питання «зніматися чи не зніматися їм у тій чи іншій стрічці» вирішуватиме спеціальна художня рада.

Нагадаємо, робочу групу для вивчення обставин участі чотирьох акторів Тернопільського драмтеатру у скандально відомому польському фільмі «Волинь», створили в обласній раді. Представники усіх фракцій на чолі зі свободівцем Олександром Баштою хотіли розібратися у тому, чому актори наважилися на такий крок і, звісно ж, покарати винних (про це «Терен» писав ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТприм.).

Власне, підсумки роботи цієї комісії депутат озвучив під час засідання сесії 30 листопада (про те, що відбувалося на сесії, читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ).

[embed]https://youtu.be/IVnxUigWjzU[/embed]

- У моральній стороні цього питання ми знайшли порозуміння, - стверджує Олександр Башта. - Артисти все усвідомили, колектив висловив свою точку зору. Кажуть, що більше таке ніколи не повториться. Наразі ми порадили директору створити художню раду, яка буде радити акторам, де зніматися і чи варто, щоб не повторилося подібне.

chchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchch
chchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchchch

[embed]https://youtu.be/t2JYcV54zlU[/embed]

На сесії того ж дня вносили зміни у кошторис краю на 2016 рік. Тоді й вирішили, що фінансово карати весь колектив театру за помилку чотирьох, не варто. Тож для виплати надбавок до зарплат за академічність у бюджеті для акторів зарезервували 400 тис. грн.

Фото і відео автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео