Затримана злочинна група яка грабувала Тернопільських валютників (фоторепортаж, відео)

9

10 жовтня у Чернівцях було затримано учасників злочинної групи, яка наносила тілесні ушкодження та грабувала людей, що займаються оптовим обміном валют. Потерпілі були з п’яти регіонів України, серед яких і Тернопільщина.

Зловмисників затримано спецпризначенцями КОРД під час чергового нападу на чоловіка, якому нанесли тілесні ушкодження та неправомірним шляхом відібрали гроші. На місці події виявили кастет, молоток, зброю, а також 860 тисяч гривень та 12 тисяч євро, які підозрювані забрали у потерпілого.

До затримання також залучали працівників Департаменту карного розшуку Тернопільської області.

Як повідомляє Національна поліція України, неправомірні дії вчиняли п’ятеро осіб, які раніше вже були судимі за вчинення тяжких злочинів. Наразі полія повідомляє про вчинення 10 розбоїв на «валютників» на території Вінницької, Житомирської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей.

Злочинці діяли за певним планом, вони проводили спостереження за жертвами, вивчаючи їхні маршрути, місця, де ті зберігають готівку, та місце, у якому можливий напад.

Їхнім знаряддям злочину були: пістолети, молоток, кастети та балончики з газом. З місця злочину їх забирав автомобіль на єврономерах.

На даному етапі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу 5 особам, яким загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«182342,182343,182344,182345,182346,182347,182348,182349»]

Фото та відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео