Віра Олександрович

Землю під забудову у Малашівцях отримали кілька жителів Тернополя

Кібляр1

Кілька жителів Тернополя із числа вояків АТО отримали по 10 сотих гектару у селі Малашівці, що входять до міської громади. Тепер вони зможуть збудувати там житлові будинки, господарські будівлі і споруди.

Проєкт «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою: с. Малашівці (в межах населеного пункту) Тернопільського району, що належить до Тернопільської міської територіальної громади (гр. Коваль А.М. та інші)» на розгляд 10-ї сесії запропонував Віктор Кібляр - начальник міського відділу земельних ресурсів.

Депутати
Депутати

Він наполягав, що треба дати дозвіл кільком громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою с. Малашівці. Відповідно, цих людей зобов’язали у 6-місячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

- У такий спосіб ми виконаємо вимоги про забезпечення землею колишніх учасників АТО, - пояснює міський голова Сергій Надал. – Там буде цілий масив відведений під ці потреби.

Президія
Президія

 

Список громадян, яким вже дали дозвіл на землю

Прізвище, ім’я, по батькові Адреса земельної ділянки Цільове призначення   Вид користу- вання   Площа  ділянки (у га)
Коваль Андрій Миколайович с. Малашівці для будівництва і обслуговування житл. будинку, господарських будівель і споруд власність 0,1000
Логачов Володимир Петрович с. Малашівці             - ІІ - власність 0,1000
Сагайдак Іван Богданович с. Малашівці             - ІІ - власність 0,1000
Ненашко Анатолій Анатолійович с. Малашівці             - ІІ - власність 0,1000
Матюшев Олександр Миколайович с. Малашівці             - ІІ - власність 0,1000
Гуцайлюк Євген Ігорович с. Малашівці             - ІІ - власність 0,1000
Гонта Олексій Віталійович с. Малашівці              - ІІ - власність 0,1000

 

Нагадаємо, на цій же сесії управлінню транспортних мереж і зв’язку дали дозвіл на купівлю автобусів у лізинг. Крім того, депутати попросили присвоїти звання Героя України Михайлу Цимбалістому, поскаржилися у Київ на нестачу коштів на медицину, а також – дізналися, скільки насправді є грошей у міській казні.

Фото з трансляції засідання на сторінці Тернопільської міської ради у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео