Зміни в організаційно-штатній структурі поліції Тернопільщини

Поліція_ф

Такі нововведення зумовлені адміністративно-територіальною реформою в Україні. Наказом Голови Національної поліції України затвердили нову організаційно-штатну структуру територіальних підрозділів ГУНП в Тернопільській області.

На базі наявних підрозділів почали працювати одне районне управління поліції – Тернопільське та два райвідділи – Чортківський і Кременецький, пише Досьє 102.

До складу Тернопільського районного управління поліції увійшли відділ поліції у Бережанах,  відділення поліції у Тернополі (колишня зона обслуговування Тернопільського району), Зборові, Теребовлі, Збаражі, Підволочиську та два сектори поліцейської діяльності у Підгайцях та Козові.

Кременецький районний відділ поліції включає в себе два відділення у Шумську та Ланівцях, а також сектор поліцейської діяльності у Почаєві. Очолює райвідділ поліції  Сергій Горяний.

До Чортківського районного відділу поліції входять відділення поліції в Борщові, Бучачі, Гусятині, Заліщиках та сектор поліцейської діяльності м. Монастириська.

Території обслуговування підрозділів визначені відповідно до меж новоутворених об’єднаних територіальних громад.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео