Олеся Поліщук

Звільнення Олега Яремка: нові факти в справі головного лісівника Тернопільщини

dc230058d48a9723

Керівника обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка планують звільнити з посади. 

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на директора Львівського управління Державного бюро розслідувань Руслана Ляшка.

- Керівництво Державного лісового агентства зрозуміло те, що діяльність керівника обласного управління є незаконною і системною. Саме в цей час приймається рішення про його звільнення, – каже Ляшко.

Кореспонденти Суспільного телефонували в обласне управління та до Державного агентства лісових ресурсів України. Там повідомили, що наразі такої інформації не мають. Попросили надіслати інформаційний запит. Кореспонденти надіслали запит і чекають на відповідь. У департаменті стратегічних розслідувань України кореспондентам повідомили, що нададуть інформацію наступного тижня.

- Нагадаємо, в жовтні цього року речниця ДБР Ольга Чиканова повідомила, що керівника одного з підприємств лісового господарства та заступника начальника обласного Департаменту стратегічних розслідувань затримали за хабарі. При обшуках в домівках і на робочих місцях затриманих знайшли та вилучили майже 90 тисяч доларів. Їх підозрюють в отриманні хабаря групою осіб, у тому числі службовою особою, розповіла Ольга Чиканова, - йдеться на сайті Суспільного мовника.

За словами Чиканової, це частина 3 статті 368 Кримінального кодексу. Вона передбачає ув’язнення від п’яти до десяти років.

Фото з сайту Суспільного

Вибір читачів за тиждень

Відео