Віра Олександрович

Добре у Тернополі: Гукалюк просить 500 тисяч для сервісного центру МВС

Мерія

Проект рішення Тернопільської міської ради «Про внесення змін у «Міську комплексну програму профілактики і протидії злочинності «Безпечне місто» на 2017-2018 рр.» уже оприлюднили на офіційному сайті мерії.

Автор цього документу - начальник Відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання корупції і мобілізаційної роботи Тернопільської міської ради Петро Гукалюк (з його е-декларацією за 2017 рік можна ознайомитися ТУТ прим.).

Гукалюк_ф
Гукалюк_ф

Так-так, це той самий пан Гукалюк, який свого часу обіймав посаду начальника Тернопільського міського відділу УМВС України у Тернополі. На його думку, збільшити фінансування потрібно Регіональному сервісному центру МВС у Тернопільській області – колишньому МРЕВ. Через це у Паспорт програми треба внести зміни: - у п. 9 замість цифр: «3000,0» читати «3500,0»; - у п.9.1 замість цифр: «3000,0» читати «3500,0».

Відповідні зміни додаткове виділення суми у 500 тис. грн спричинить і в табличці, де вказані всі витрати на програму «Безпечне місто» («Терен» писав про це докладно ТУТ прим.). Розглянути це питання депутати можуть уже на наступній сесії (коли саме – поки що невідомо, але у порядку денному вже очікується багато цікавого – читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ).

На що ж потрібні кошти? Цитуємо проект рішення: на надання «якісних адміністративних послуг населенню Тернопільській області, пов’язаних із реєстрацією, перереєстрацією та зняттям з обліку транспортних засобів, оформлення договорів купівлі продажу, видачею довідок про несудимість, видачею дозволів на перевезення небезпечних вантажів, на встановлення проблискових маячків та інше». І контроль за виконанням рішення депутатів покладуть на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності (голова – Олег Климчук).

Центр
Центр

Нагадаємо, РСЦ МВС у Тернопільській області розташований у с. Підгородне, Тернопільського району, адреса: вул. Стрийська, 5. Відкрили його лише у січні 2017 р. Такі структури прийшли на заміну колишнім міжрайонним реєстраційно-екзаменаційним відділам. І в Тернополі клієнтам планували надавати близько 200 послуг щодня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео