Віра Олександрович

Депутатів зі всієї Тернопільщини чекатимуть у «школі майбутнього»

Перша у цьому році, а загалом – уже 11-та сесія Тернопільської обласної ради, відбудеться сьогодні, 26 лютого. Більшість депутатів чекатимуть там о 10.00, але декого попросили приїхати швидше.

Нагадаємо, розпорядження про сесію голова облради Віктор Овчарук підписав ще 1 лютого. Згодом стало відомо, що засідання відбудеться у Скориках, що на Підволочищині.

Школа_Скорики
Школа_Скорики

Що цікаво, храм науки під назвою «школа майбутнього» відчинив свої двері лише у 2012 році. Навчальний заклад відкрили поряд із храмом, що має понад трьохсотлітню історію. Про це докладно можна дізнатися на сайті Скориківської школи.

Власне, орієнтовний порядок денний засідання оприлюднили завчасно, тож можна припустити, що політики планують працювати увесь вівторок. Причому у декого цей робочий день розпочнеться ще о 9.30 в актовій залі Скориківської школи. Зокрема, там має відбутися засідання постійної комісії із питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства. Доповідатиме її голова — Роман Свистун.

Свистун
Свистун

За 30 хвилин депутати хочуть встигнути розглянути аж 4 питання:

- «Про затвердження передавальних актів перетворених закладів охорони здоров’я до правонаступників – комунальних некомерційних підприємств»;

- «Про затвердження статутів комунальних некомерційних підприємств»;

- «Про проект рішення обласної ради №1422 «Про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального некомерційного підприємства-закладу охорони здоров’я Тернопільської облради та укладення контракту із керівником за результатами конкурсу»;

- «Про розгляд листа комунальної установи Тернопільської облради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» від 12.02.2019 р. за №5594 про передачу автомобіля для потреб Бучацької центральної районної комунальної лікарні».

Кореспондент «Терену» стежитиме за подіями на сесії облради. Про все найцікавіше, що там відбуватиметься, читайте на сайті згодом.

Фото авторки, а також із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео