Віра Олександрович

Одним у Тернополі землю дарують, інших – відправляють на аукціон  

Відразу кілька ділянок планують віддати під забудову на вул. Київській. Ось тільки зробити це хочуть чомусь по-різному. І фірма «Тернопільбудінвестзамовник» врешті матиме черговий подарунок.

Адже, два шматки – по 2 і 4 га – віддадуть в оренду під будівництво багатоквартирного житлового будинку із вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення – терміном на 10 років, причому це право набуватиметься на аукціоні. Але про це не йдеться у проекті рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 2 га за адресою: вул. Київська КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради.

До речі, на сайті міської ради цей пункт з’явився сьогодні, 2 квітня. Адже розглянути його, вочевидь, планують уже 5 квітня.

Автор цього проекту – начальник міського відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр. У документі йдеться (цитуємо):

«…Дати дозвіл комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 14055223) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 2 га в постійне користування для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків із вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою: вул. Київська, за рахунок земель не наданих у користування і не переданих у власність».

До речі, серед підготовлених на 33-тю сесію проектів уже є чимало цікавих (читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТприм.).

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео