Про польський досвід та українські реалії муніципальних транспортних мереж говоритимуть у Тернополі

59334838_586706265185459_6480057707708547072_o

Якісний, зручний та доступний – таким повинен бути громадський транспорт. Проте у Тернополі, як і в інший містах України, вулиці все більше наповнюються автомобілями. І це незважаючи на затори та не завжди якісне дорожнє покриття. Яка є цьому альтернатива?

8 травня з 13:30 до 18:30 у Тернополі в конференц-залі готелю «Avalon Palace» (проспект Степана Бандери, 2) відбудеться тренінг «Муніципальний транспорт: українські реалії та польський досвід», під час якого тренери дадуть відповіді на ті транспортні питання, які турбують тернонолян, а також розкажуть про:

• відповідальність перевізників та обґрунтовані тарифи; • раціональну організацію транспорту, безпеку та інклюзивний підхід; • якість послуг та ввічливість водіїв; • закупівлі автобусів, тролейбусів з-за кордону – технічний стан та вартість; • структуру та особливості організації громадського транспорту в Польщі; • та багато іншого.

Організатори запрошують на тренінг тернополян, громадських активістів, ЗМІ та представників влади. Під час заходу організатори забезпечують харчуванням та роздатковими матеріалами. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

З учасниками тренінгу будуть спілкуватися:

- Дмитро Ткачук – заступник міського голови Житомирської міської ради; - Дорота Мітрус – президент Європейського інституту задля демократії (EID).

Якщо у вас виникли запитання, можете звертатись за телефоном (+38096-466-44-83), або електронною поштою (gctecr@gmail.com).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео