Чи варто тернополянам записувати своїх дітей на повітряну гімнастику?

діти

Вправляння на полотнах – це особливий вид цирковий гімнастики, при якому гімнаст демонструє публіці свою майстерність, використовуючи спеціальне спорядження. У програму занять входять вправи з кільцями, трапеціями, полотнами та іншими пристосуваннями, які підвішуються на висоті. Думаєте, це небезпечно? Та що ви, це ж навіть корисно!

Тренування підходять як малюкам, так і дітям старшого віку і підліткам без відповідної підготовки. Для молодшої групи (до 5 років) передбачені заняття, що сприяють розвитку пластичності і гнучкості. Діти вивчають основні вправи циркового мистецтва. В процесі нерідко застосовується розтяжка на полотнах, яка вважається більш ефективною в порівнянні з виконанням аналогічних дій на підлозі.

Гімнасти старшої групи на тренуваннях багато часу приділяють роботі з додатковими снарядами. Вивчаються складні вправи, приділяється увага хореографії та організації номери.

Повітряна гімнастика для дітей має безліч переваг, адже відвідування занять проводиться без відриву від шкільних уроків. Крім того, гімнастика сприяє нормальному фізичному розвитку, а відмінна підготовка допоможе без зусиль освоїти будь-який інший вид спорту.

Дитина полюбить надзвичайно активний спосіб життя, адже гімнастика – це не нудні уроки з фізкультури, а цікавий гарний вид спорту. Азарт, ось що дітям подобається!

Сучасна повітряна гімнастика – це престижне заняття, яке отримало визнання в європейських країнах.

Теж варто зазначити, що регулярних тренувань буде цілком достатньо для підтримки гарної фізичної форми. При цьому додаткові заняття в тренажерному залі не потрібні. Повітряна гімнастика на кільці або полотнах ефективна для зміцнення м’язів спини, рук, преса, ніг. Вправи допомагають позбавлятися від страхів і комплексів, тренують силу волі. Перше падіння здатне викликати паніку і страх, але не варто опускати руки. Наполеглива праця допоможе досягти бажаного результату. Ба більше, вона може стати справою всього життя!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео