У Ланівцях намагаються врятувати залізничну станцію (фото)

118199382_1184467581937686_5735944964679595699_o

Зберегти залізничне сполучення та станцію намагаються у Ланівцях. Задля цього днями міський голова Роман Казновецький зустрівся із представниками ВП «Тернопільська дирекція залізничних перевезень», регіональної філії «Львівської залізниці» АТ «Укрзалізниці».

- Обговорили можливість збереження повноцінного функціонування залізничного сполучення і станції y м. Ланівці. Проблема виникла через необхідність компенсовувати пільговий проїзд населення. Як ВП «Тернопільська дирекція залізничних перевезень», так і міська рада робить все можливе для врегулювання проблеми і збереження залізничної станції, – зазначають у міській раді.

Також наголошують, що виділили 10 тис. грн, аби компенсувати витрати на пільгові перевезення, проте Лановецька районна рада досі не прийняла ці кошти.

– Міська рада в рамках чинного законодавства не має можливості самостійно забезпечити відшкодування пільг, пов’язаних із пільговим перевезенням окремих категорій населення, тому звернулися до керівництва району для прийняття коштів. Сподіваємося на швидке та спільне розв'язання порушеного питання, – йдеться у повідомленні.

Фото Лановецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео