Дарія Шевченко

Тернополяни взяли участь у форумі, який об’єднав усю Україну (відео)

Безымянный

Днями відбувся VIІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, який об’єднав регіони України на одній платформі, зокрема, і Тернопільщину. Організатором заходу виступили всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Національної молодіжної ради України.

Під час форуму обговорили питання волонтерства, соціальної активності в областях та проекти, які заплановані у 2021 році. Участь у заході взяли президент «Let’s do it, Ukraine» Юлія Мархель, представник управління сім’ї і молоді Тернопільської ОДА Арсен Ляхоцький, представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійники, донори.

Подивитись трансляцію форуму можна тут.

За детальнішою інформацією по співпраці із громадською організацією можна звернутись до координатора форуму та «Let's do it Ukraine» Андрія Слоти - slotaandrij@gmail.com, +38 (098) 412 62 34.

Фото-скрін з відео

Вибір читачів за тиждень

Відео