Впав із верхньої полиці: у потязі «Рахів-Київ» помер 27-річний тернополянин

23456789

Трагедія трапилася 12 червня. Близько 6 години ранку на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що у потязі Рахів-Київ помер чоловік.

На станцію «Фастів», де знаходився потяг, негайно виїхала слідчо-оперативна група та з’ясувала, що 27-річний мешканець міста Тернопіль прямував зі своєю дружиною на відпочинок.

Як повідомили у пресслужбі поліції Київщини, вночі він впав із верхньої полиці, за передніми даними, вдарився потилицею.

- Після падіння чоловік повідомив дружині, що почувається добре, повернувся на верхню полицю та ліг спати. Вранці дружина виявила чоловіка без ознак життя та викликала швидку. Медики констатували смерть чоловіка, – розповіли правоохоронці.

- «Укрзалізниця» висловила щирі співчуття рідним та близьким померлого пасажира поїзда № 358 Рахів — Київ. Слід зазначити  полиця, з якої впав пасажир, була облаштована ременями безпеки, якими він, на жаль, не скористався, - повідомили в компанії.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ч. 115 Кримінального кодексу України. Тіло загиблого направили до моргу.

Заверуха Сніжана

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео