Віра Олександрович

Чому Валерію Лісницькому у Тернополі вручили булаву (фото)

Основне

Податківців Тернопільщини сьогодні, 11 жовтня, оригінально привітали із Днем захисника України.

Нагадаємо, відзначати це свято, а також День Українського козацтва і Покрову Пресвятої Богородиці вся Україна буде у понеділок, 14 жовтня.

Про оригінальні урочистості, влаштовані у головному офісі служби – на вул. Білецькій, 1, повідомили на сторінці ДПС у Тернопільській області у мережі «Фейсбук». І першим серед відзначених із булавою в руках у спеціальній фотозоні сфотографувався виконуючий  обов’язки начальника Головного управління ДПС в області, колишній начальник управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення і міжнародного оподаткування Головного управління ДПС в області Валерій Лісницький (див. фото угорі).

Отже, робочий день у чоловічої половини колективу Головного управління ДПС у Тернопільській області розпочався сьогодні під звуки українського маршу. Звісно ж, звучали і вітальні слова. Саме так жіноча частина обласної податкової служби вирішила вітати своїх колег напередодні Дня захисника України.

– На адресу чоловіків лунали вітання і побажання міцного здоров’я, щастя, удачі, продуктивного робочого дня. Адже кожен із них причетний до цього свята: хтось відбув службу на східних кордонах нашої держави, а хтось дбає про захист її економічних інтересів. А щоб кожен міг себе відчути на якусь мить козаком і гетьманом – фото із козацькими реквізитами, – йшлося у повідомленні. Не обійшлося і без солодких подарунків.  

Усім чоловікам врешті побажали сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та надійного тилу в родині. Вочевидь їм це сподобалося. Принаймні на фото усі виглядають радісними і задоволеними увагою жінок.

Фото зі сторінки ДПС у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео