Віра Олександрович

Чиновників і начальників у Тернополі стане ще більше (фото, відео)

Оновлену структуру Тернопільської міської ради затвердили депутати. Відповідне рішення вони прийняли на 39-й сесії 25 жовтня.

Тож відтепер у структурі міської ради діятиме Відділ діджиталізації і програмування, а також управління транспортних мереж і зв’язку.

Окрім того, аби приділяти більше уваги питанням сім’ї та молоді, депутати вирішили поділити управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту (начальник – Микола Круть) на: - управління розвитку спорту та фізичної культури; - управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей.

Доповідав на сесії з цього питання особисто міський голова Сергій Надал. Він також запропонував оптимізувати роботу управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів шляхом зміни найменування на відділ торгівлі, побуту і захисту прав споживачів.

Що цікаво, Микола Круть доповідав цього разу із двох питань (обидва – додані «з голосу»): про стадіон на вул. Лук’яновича і про зміни до Статуту міського стадіону. Втім, левову частку питань, які розглянули на цьому засіданні, все ж склали так звані земельні. Доповідачем традиційно був начальник міського відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр. Голосували депутати швидко, лише іноді запрошували до трибуни заявників. Люди виходили, аби пояснити, що саме вони хочуть, і відповісти на запитання.

До речі, «Терен» докладно писав також про інші питання, що потрапили на розгляд депутатів 25 жовтня (читайте – ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ).

Фото і відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео