Дмитро Підручний вперше в кар'єрі візьме участь у шоу-гонці City Biathlon

117685801_747310059437804_324041910766889745_o

Тернополянин Дмитро Підручний, який є капітаном чоловічої збірної з біатлону, чинним чемпіоном Європи та чемпіоном світу 2019, вперше в кар'єрі змагатиметься в шоу-гонці City Biathlon. Видовищний старт відбудеться 27 вересня в німецькому Вісбадені!

У шоу-гонці виступають найкращі спортсмени країн. Так, цьогоріч Дмитро змагатиметься з: Йоханнесом Тінґесом Бьо, Бенедиктом Доллем, Філіппом Горном, Кантеном Фійоном Майє, Яковом Факом, Лукасом Хоффером та Юліаном Еберхардом.

- Запрошення надійшло до федерації, вони передали тренеру, а тренер повідомив мені. Ми разом вирішували, чи варто та чи зможемо поїхати. Це було приблизно місяць тому. Дійшли згоди, що спробуємо, адже цікаво взяти участь у такому. Це - досвід. Можливо, зможемо колись подібне зробити у нас, в Україні, - прокоментував участь Дмитро Підручний. - Через карантин туди поїду тільки я та хтось із тренерів.

Нагадаю, на Тернопільщині - нові правила для футболістів. БК «Тернопіль» використав квоту легіонерів. Тернопільський стадіон увійшов до рейтингу найбезпечніших. Тернопільські легкоатлети перемогли на чемпіонаті Івано-Франківської областіТернопільський футболіст перейшов у естонський клуб. До тернопільського клубу перейшов гравець збірної України. Тернопільський тренер став одним з найкращих зі стрибків у висотуАндрій Кальниченко прокоментував перехід у БК «Тернопіль». Мама тернопільського чемпіона показала, як тренується вдомаБК «Тернопіль» посилює команду новим захисникомТернополянин очолив відомий клуб Прем’єр-ліги. Олена Підгрушна розповіла про проблеми з тренуванням за кордоном.

Фото з соцмережі

Вибір читачів за тиждень

Відео