Дві аварії трапилося на Збаражчині за два дні (фото)

3

У четвер, дев'ятого травня, та у п'ятницю десятого на Збаражчині трапилося дві автопригоди. Одна з них - з матеріальними збитками, а інша, на жаль, з травмованими. При виїзді із села Стриївка зіткнулися автобус та Opel. За попередніми даними, автобус, який розвозить робочих, повертався на базу. В якийсь момент в його заднє колесо врізалася іномарка. Удар спровокував перекидання автобусу. На щастя, в ньому пасажирів не було.

1
1

Водій легківки каже, що її засліпило сонце і вона не помітила транспортний засіб та в'їхала в нього. В даній автопригоді травмованих нема, а тому кримінальне провадження правоохоронці не відкривали. Механічні ушкодження отримав лише автотранспорт.

Десятого травня на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію з потерпілими в Збаражі. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече не розминулося дві легківки.

6
6

Водій автомобіля «ЗАЗ СЛАВУТА» не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із ВАЗ 2109.

5
5

В результаті сильного удару водії потрапили в «металеву» пастку. Їх вивільняли з автівок рятувальники. Обидвох водіїв госпіталізували в лікарню з відкритими переломами та іншими ушкодженнями. В чоловіків взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.  

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео