Віра Олександрович

Головні меседжі Петра Порошенка, озвучені ним у Тернополі (фото, відео)

порошенко

Про успішні реформи, боєздатну армію, доходи громад, а також численні зміни на краще розповідав Президент України Петро Порошенко 14 липня, перебуваючи у Тернополі.

Нагадаємо, про деякі моменти робочого візиту «Терен» писав ТУТ, ТУТ і ТУТ.

[embed]https://youtu.be/29SHni61SYo[/embed]

Спершу Глава держави урочисто відкрив реконструйований радіологічний корпус комунального закладу обласної ради. Вийшовши зі службового автомобіля на початку алеї, гість почав вітатися із людьми, які прийшли подивитися на першу особу держави. Після цього пан Порошенко привітався із медиками. Декому потиснув руку. Потім виголосив 20-хилинну промову із трибуни.

[embed]https://youtu.be/f8Rmz51w_Ho[/embed]

До речі, перед Президентом на трибуні лежала червона папка із текстом промови, але він у неї навіть не заглядав. Мовляв, тут написане – трохи інше, але краще – без папірця.

[embed]https://youtu.be/gt7ZbwdFyfg[/embed]

Звісно ж, Петро Порошенко згадав «добрим словом» усі три роки своє каденції. Мовляв, до цього періоду в Україні ніхто не думав про звичайних людей і їхні потреби.

порошенко
порошенко

[embed]https://youtu.be/5Y7p-WSnG5A[/embed]

Окрему частину промови Президент присвятив Українській армії.

[embed]https://youtu.be/zvoD_C4GB3w[/embed]

Завершивши промову, високий гість разом із керівниками області і лікарні перерізав символічну стрічку. Відтак – пішов на екскурсію до лабораторій, розміщених на 2-му поверсі реконструйованої будівлі.

[embed]https://youtu.be/HjmXe4aj5w4[/embed]

Повернувшись у хол, Петро Порошенко кілька хвилин спілкувався із персоналом. При цьому запитав, чи вони мають якісь побажання? Медики дружно кивали головами, раділи змінам і  запрошували Гаранта ще раз приїхати до Тернополя – на відкриття кардіологічного центру.

[embed]https://youtu.be/WQj_5XCil7Q[/embed]

Зручну мить спіймав голова обласної держадміністрації Степан Барна. Він нагадав про Постанову Кабміну про присвоєння Тернопільському медичному університету статусу національного. А після цього зауважив: «Щоб його отримати треба виконати одну умову – придбати лінійний прискорювач для онкодиспансеру». Необхідний апарат, за його словами, медуніверситет готовий купити за власний кошт, проте треба мати окремий дозвіл. Президент відповів: «Добре!» і… пішов до виходу.

порошенко
порошенко

[embed]https://youtu.be/R1BGQDm-c5s[/embed]

Наостанок Петро Порошенко зробив кілька знимок із медиками і звичайними людьми. Після цього сів в авто і продовжив мандрівку Тернополем.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео