Віра Олександрович

Головний податківець Тернопільщини готовий до конструктивного діалогу із бізнесом

ДПС_зима2

Для територіальних громад Тернопільщини перерахували 4,7 млрд грн різних податкових платежів. Не останню роль у цьому зіграв конструктивний діалог із бізнесом, впевнений начальник Головного управління ДПС в області Михайло Яцина.

Про це повідомили у Відділі пресслужби Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- Попри нелегкі випробування пандемією, які випали у 2020 році на долю усього людства та внесли корективи в економічні процеси, територіальні громади нашого краю отримали додатково 428,8 млн грн, - каже Михайло Яцина. - Що цікаво, сплата перевищила очікувані надходження на 10%.  

Він також додав, що приріст платежів щодо показників січня-грудня 2019 р. склав 8,5%, а це – аж на 370,5 млн грн більше.

- Досить продуктивним був останній місяць минулого року, - додає посадовець. - Так, за цей час платники спрямували до місцевих бюджетів 501,6 млн грн, а це - «плюс» 105,7 (26,7%) млн грн до очікуваного і на 78,6 (18,6%) млн грн більше, ніж позаторік.

За словами пана Яцини, таке успішне завершення року – результат продуктивної співпраці співробітників податкової служби з працівниками органів місцевого самоврядування, а також – не останню роль зіграв конструктивний діалог із бізнесом. Адже податківці упродовж 2020-го, акцентував головний податківець області, забезпечували ефективне та якісне адміністрування платежів, надавали якісні послуги платникам, лідери територіальних громад дбали про розширення джерел надходжень, а бізнес-спільнота відповідально поставилась до сплати податкових платежів, навіть у час коронакризи створюючи легальні робочі місця для краян.

Довідка. Телефон приймальні Михайла Яцини: (0352) 43-46-01. Електронна пошта: tr.official@tax.gov.ua.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео