Оксана Бучко

Шахраї-майстри добрались і до Тернополя

5.jpg

Майстри компютерної техніки сумнівної фірми мають філіали по практично усіх великих містах. Нещодавно фірма заїхала у Тернопіль. А це означає, що ремонт по таких оголошеннях буде містити дорогі процедури, які зовсім не потрібні для роботи техніки.

Головним завданням таких майстрів є не ремонт техніки, а пропозиція послуги на найдорожчу суму. Адже зарплата цих «майстрів» - це 5-10% з кожного замовлення, також штрафують майже за все на світі. Під час огляду комп’ютера такі «майстри» розказують про вигадані неполадки, ставлять програмки, так назбирується чек на тисячі гривень.

- Потрапили до мене цікаві папірці, - пише тернополянин Мар’ян Осовський, інженер з комп'ютерних систем. - Наскільки я зрозумів, дана фірма нещодавно заїхала в Тернопіль, а філіали є майже по всіх великих містах України. На скріншотах - рабські умови, на яких працюють комп’ютерні майстри-домушники. Зараз якраз відбувається активно набір. І прайс, за яким так званим майстрам пропонують кидати клієнтів.

Оголошення про набір робітників уже можна знайти на будинках тернополян. Невдовзі, очевидно, будуть помічати оголошення про ремонт техніки вдома.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео