На Тернопільщині провели День поля від компанії «Агроскоп Інтернешнл»

IMG_2598-847x381

Днями на базі «Агропродсервісу» у селі Настасів відбувся День поля від компанії «Агроскоп Інтернешнл», для якої такий захід вже є традиційним. Основна тема цьогорічного Дня поля – технології аграрного інтелекту.

В рамках програми заходу відбувся ряд навчальних класів на різну тематику – огляд гібридів кукурудзи, огляд сортів сої, теоретичний клас. Під час останнього говорили про інноваційний протруйник для комплексного захисту насіння та сходів зернових колосових культур, а також технології позакореневого живлення кукурудзи та соняшнику, інформує прес-служба компанії.

IMG_2602
IMG_2602

– Завдяки багаторічній та взаємовигідній співпраці «Агропропродсервісу» та ТОВ «Агроскоп Інтернешнл», ми отримуємо комплексний підхід в одній системі щодо вирощування, догляду та захисту рослин, а також новітні технологічні рішення в агрономії та рослинництві, що ведуть до сталого розвитку агросектору, – вважає Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

IMG_2545
IMG_2545

На учасників та відвідувачів заходу чекали цікаві майстер-класи в сфері рослинництва, запашна кава та чудове товариство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео