На Тернопільщині розшукали дворічну дівчинку (оновлено)

IMG-20210628-WA0005

Уже встановлено місцезнаходження дворічної жительки села Буряківка Чортківського району Попадин Вікторії.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло до співробітників Заліщицького відділення поліції у неділю, 27 червня, близько 23.30. Як встановили поліцейські, дівчинка вийшла з дому в селі Буряківка  близько 21-ї години і пішла в невідомому напрямку. Востаннє її бачили в центрі села.

На пошуки дитини були підняті по тривозі особовий склад місцевого відділення поліції, а також співробітники  відділів поліції найближчих районів, кінологи, рятувальники та бійці роти «Тернопіль».

Шукали дівчинку всю ніч. Правоохоронці обстежували найближчі населені пункти, здійснювали подворовий обхід. До спецоперації також були задіяні співробітники  спецпідрозділів поліції та водолази.

Допомагали розшукувати дитину також місцеві мешканці.

Згодом, як повідомили співробітники Ювеніальної Превенції Тернопільської області, розшук припинено, дитина рошукана та жертвою злочину чи правопорушення не стала.

- Маленьку Вікторію Попадин знайшли живою на неушкодженою, - повідомляють у поліції. - Дитину знайшли сьогодні, 28 червня, близько 12-ї години у кукурудзяному полі. З дівчинкою все гаразд. Поліцейські передали її батькам, з якими також проведуть профілактичну бесіду.

Правоохоронці вдячні усім, хто долучився до пошуків дівчинки, та закликають дорослих посилити контроль за дітьми та не залишати їх без нагляду. У разі зникнення неповнолітніх не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію 102.

Вибір читачів за тиждень

Відео