На Тернопільщині втопилася 9-річна дитина

втопились дитина

Біда сталася учора, 10 травня, під вечір у с. Заздрість, що на Теребовлянщині. Під час прогулянки хлопчик упав у ставок. Діти кликали на допомогу, але врятувати 9-річного Дмитрика не вдалося. Односельці, котрі почули крики, прибігли і витягли хлопчика з води. На жаль, реанімувати дитину не вдалося.

Поліцейські, котрі приїхали на виклик з’ясували обставини трагедії.

- Виявилося, дев’ятирічний Дмитрик разом зі своїм молодшим семирічним братиком та восьмирічним другом гуляли поблизу сільського ставка. Дмитрик захотів намочити у воді ноги, тому, знявши взуття та частину одягу спустився по бетонній плиті до ставка,  та, послизнувшись, не втримав рівноваги і впав у воду. Молодші діти стали кричати і кликати на допомогу, адже поблизу з дорослих нікого не було. Крики почули подружжя односельців. Вони прибігли, кинулися до водойми й витягнули хлопчика. Реанімаційні заходи, які проводили медики швидкої допомоги, виявилися безрезультатними. Лікарі констатували смерть дитини через утоплення, – повідомляють у Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Незабаром розпочинаються літні канікули. Часто діти можуть залишатися самі. Проте правоохоронці закликають не залишати своїх малолітніх дітей без нагляду. Якщо у селі чи містечку є водойма, кар’єр, закинуті будівлі – особливо пильнувати. Адже такі об’єкти завжди викликають цікавість у дітей і підлітків, вони починають їх «досліджувати» і це нерідко призводить до нещасть.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео