На Тернопільщині затриманий порушник скоїв ДТП за участю поліцейського автомобіля (відео)

1

12 квітня, неподалік села Прошова Тернопільського району через затриманого поліцією порушника трапилася ДТП за участі поліцейської автівки та «Мазди 323». Постраждалу пасажирку іномарки з травмами доправили до лікарні.

Як з’ясувалося згодом, поліцейські патрулюючи затримали водія, який порушив правила дорожнього руху. Затриманий відмовився визнавати свою провину тому інспектори запропонували сісти на переднє сидіння свого службового автомобіля та переглянути відео фіксацію. Під час спілкування поліцейські побачили, що водій ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп’яніння та вирушили в медичний заклад щоб пройти тест.

Далі відбулось неочікуване для поліцейських. Під час руху порушник схопився за кермо та вивернув його вбік. В результаті даного маневру, поліцейська автівка виїхала на зустрічну смугу та не розминулася з «Маздою 323». Пасажирку іномарки доправили до лікарні з травмами голови та переломом щелепи.

- Винуватець автопригоди з місця події втік, однак його оперативно розшукали. На 22-річного жителя села Скоморохи складено адміністративний протокол згідно статті 130 Кодексу України про адмінправопорушення, - повідомляє Нацполіція Тернопільської області. Вирішується питання щодо притягнення мешканця району до кримінальної відповідальності згідно статті 348 ККУ - посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Фото та відео Від Тарнополя до Тернополя

Вибір читачів за тиждень

Відео