На вихідні у Кременці відбулися екстремальні змагання (фото)

змагання лижі3

Змагання на Комплексі лижних трамплінів відбулися у Кременці у вихідні. Участь взяли спортсмени з Тернопільської, Івано-Франківської областей та м. Київ. Цікаво, що у такому екстремальному спорті займаються й дівчата.

- Протягом 20-22 вересня 2019 року на комплексі Кременецьких лижних трамплінів проходив відкритий турнір Тернопільської області зі стрибків на лижах з трампліна, присвячений пам'яті відомого польського поета Юліуша Словацького та з нагоди Дня фізичної культури та спорту. У змаганнях взяли участь команди з міст Кременець, Київ та смт Ворохта, Верховина. Турнір проходив у 7-ми вікових групах на трамплінах К 15, К 30, К 40, – розповів начальник відділу у справах сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької РДА Василь Колонтай.

Нагородження учасників відбулося в урочистій і разом з тим затишній атмосфері – на подвір’ї літературно-меморіального музею ім. Юліуша Словацького, що розташований у родинному будинку польського поета. Учасників та переможців відзначили кубками, медалями, грамотами та пам'ятними подарунками.

Фото Василя Колонтая

Вибір читачів за тиждень

Відео