
Напередодні Великодня бійцям «Азову» передали смаколики від благодійників з Тернопільщини (відео)
Таку акцію з нагоди свята організовують вже не вперше. Цьогоріч зібрали пів тисячі продуктових наборів з паскою та м’ясними виробами
Таку акцію з нагоди свята організовують вже не вперше. Цьогоріч зібрали пів тисячі продуктових наборів з паскою та м’ясними виробами
Загалом освятили понад 2400 наборів, до яких увійшли паска, ковбаса, крупи, цукор, борошно
Священник каже, для приготування обов’язково потрібно мати бажання, добрий настрій і молитву
Пам’ятайте: найважливіше при випіканні паски – настрій, з яким ви готуєте. Він повинен бути чистим та радісним
Одні щороку експериментують з новими рецептами, інші – використовують давні способи, які передалися їм від бабусь
У багатьох церквах Тернопільщини освячують великодні кошики вже у суботу, 4 травня. Деякі храми проводять цей обряд на саме Воскресіння Христове 5 травня
Жінка дуже поважала традиції, вважаючи, що саме традиція «в’яже родину, сім’ю, державу»
Серед основних інгредієнтів у пасці отця Олексія Філюка – десяток яєць, молоко, масло, родзинки і лимонна цедра
Декоровані паски передадуть воїнам на передову, гілки верби учасниці продали, а донати спрямували на підтримку ЗСУ
Придбати паску для захисників можна до 10 квітня
Жителі Байковецької громади напекли пасок для захисників
Відправили майже 10 тисяч великодніх пасок
Спечіть паску за домашнім рецептом і зробіть свято військовим
Всім учасникам благодійної акції даватимуть патріотичні подарунки