Відома медик-волонтер розповіла, як схудла на 20 кг (фото)

жуковська дієта4

Відома на весь світ медик-волонтер, активна учасниця Революції Гідності з Кременця Олеся Жуковська розповіла, як їй вдалося схуднути більш, ніж на 20 кілограмів. Багато хто дивується такому перевтіленню дівчини. Знайомі кажуть, що в такому образі вона виглядає ще молодшою, ніж кілька років тому. Сама Олеся цього не заперечує.

жуковська дієта3
жуковська дієта3

- Натрапила випадково на старі фото. Як старі, 3-6 років тому. І чим молодшою я була, тим старше виглядала. Прямо, як історія Бенджаміна Баттона, тільки Олесі Жуковської. Ті, хто знає мене менш як два роки – дуже здивується, хоча, не знаю, хто здивується більше, ті, що знають мене мало часу, чи ті, що багато років. Офіційно стверджу, пішло понад 20 кг, – пише Олеся Жуковська.

жуковська дієта2
жуковська дієта2

Після Революції Олеся Жуковська вступила на навчання до Київського національного медичного університету ім. О. Богомольця. Певний час дівчина детально вивчала гастроентерологію, що й привело її до нинішньої фізичної форми. Спочатку завдяки правильному харчуванню, спорту, які стали стилем життя, Олеся скинула 16 кг, потім ще 4 кг і тепер лише підтримує себе у формі. Іноді на своїй сторінці у Facebook вона ділиться рекомендаціями щодо схуднення та смачними, але дієтичними рецептами страв.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«226610,226609»]

Фото Олесі Жуковської

Вибір читачів за тиждень

Відео