«Соціальні працівники» на Тернопільщині «заробили» 50 тисяч гривень

unnamed (5)

Замість грошей - нарізана газета: пенсіонерку з Загір’я ошукали спритні молодики.

Вчора до правоохоронців краю із заявою про шахрайство звернулася жінка 1934 року народження. Як розповів начальник Зборівського відділення поліції Микола Петрик, передував злочину приїзд двох молодих чоловіків до села Загір'я. Вони ж ввічливо вели бесіду із місцевим населенням, а згодом прийнялися за “брудні” справи.

Жертвою зловмисників стала 83-річна бабуся. Шахраї розповіли старенькій, що Україна вступила в Європейський Союз та необхідно обмінювати гроші на євро. Пенсіонерка повірила і віддала зловмисникам всі свої заощадження, а це 1500 американських доларів та 9000 гривень. Чоловіки в обмін на отриманні гроші передали місцевій мешканці конверт, де мали бути євро. Але в останній момент жінка запідозрила щось лихе та почала розпитували молодиків, чи вони раптом не шахраї. Після чого зловмисники вибігли з будинку, сіли в автомобіль та втекли. Пенсіонерка відкрила конверт і оторопіла. Замість грошей вона побачила нарізану газету.

Відомості про подію внесені в ЄРДР за частиною 1 статті 190 ККУ- шахрайство. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео