Тамара Коблик

У Тернополі виявили водіїв-екстремалів, які порушували комендантську годину (відео)

Молодь на елітних авто створювала аварійні ситуації для учасників дорожнього руху

Про порушників правил дорожнього руху написав на своїй сторінці у фейсбуці т.в.о. начальника поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко. 

Мені надійшло чимало особистих повідомлень про те, що невідомі особи на вулицях міста, порушують тишу та не дотримуються комендантської години. Молодики, катаючись на елітних автівках, створюють аварійні ситуації для учасників дорожнього руху.Від себе особисто хочу сказати це неприпустимо! Коли в країні війна, й наші хлопці гинуть за рідну землю - інші розважаються, аби підняти свій адреналін, - відзначив Сергій Зюбаненко. 

Поліціянтам вдалося встановити особи п’ятьох правопорушників: це тернополяни 1998, 2000 та 2004 років народження.

Молодики не тільки займалися екстремальним водінням, а ще й викладали відео в інтернет. На водіїв працівники патрульної поліції склали адміністративні матеріали за порушення правил дорожнього руху та провели профілактичні бесіди.

Тож, якщо любителі швидкої їзди продовжуватимуть й надалі займатися так званим «дрифтом», ми знайдемо їм заняття з високим вмістом адреналіну. Запевняю: якщо такі інциденти повторяться, до порушників буде застосовано максимальну міру покарання, - написав правоохоронець. 

Відео зі сторінки Сергія Зюбаненка у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео