Віра Олександрович

Що побажав підприємцям з нагоди свята очільник податкової служби Тернопільщини Михайло Яцина (фоторепортаж)

День1

Найкращих підприємців відзначили у Тернополі з нагоди професійного свята. Причому подяки і квіти від податківців отримали 10 суб’єктів господарювання.

Нагадаємо, вся Україна відзначатиме День підприємця 5 вересня. У цього торжества немає фіксованої дати, тому щороку його святкують у різні дати, але це завжди - неділя і завжди - перша у вересні.

Як повідомили на сторінці ДПС у Тернопільській області у соціальній мережі «Фейсбук», цьогоріч нагороди і подяки від міського голови Тернополя та подяки від Головного управління ДПС у Тернопільській області отримали загалом близько 40-ка представників малого і середнього бізнесу. Урочистості відбулися у приміщенні Тернопільської мерії 2 вересня. Зі словами вдячності до учасників заходу тоді звернулися мер Тернополя Сергій Надал та очільник податкової служби краю Михайло Яцина.

День2
День2

- День підприємця – це свято, запроваджене задля відзначення суттєвого внеску малих суб’єктів господарювання у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішення соціально-економічних проблем держави загалом і територіальних громад зокрема, - каже головний податківець області. – Цей день покликаний привернути увагу суспільства до підприємницьких ініціатив, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в Україні. Адже саме розвиток підприємництва дає можливість вирішувати найактуальніші соціально-економічні проблеми краю, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості.

Він також наголосив, що завдяки наполегливій праці суб’єктів господарювання зростають надходження до бюджетів, жителі нашого краю отримують робочі місця та соціальний захист.

День3
День3

- Так, упродовж 8-ми місяців цього року до бюджетів усіх рівнів платники податків Тернопільщини спрямували понад 6,4 млрд грн податкових платежів, що на 1,5 млн грн більше, ніж у відповідному торішньому періоді, - додає Михайло Яцина. - При цьому місцеві бюджети отримали 3,5 млрд грн, тобто порівняно з січнем-серпнем 2020-го вдалося забезпечити приріст надходжень у 688,5 млн грн.

Начальник ГУ ДПС в області також побажав представникам бізнесу міцного здоров’я, приймати тільки обдумані рішення, постійно ставити перед собою нові цілі і неодмінно досягати грандіозних перемог у своїй діяльності.

День4
День4

За сумлінну сплату податків, високу податкову культуру та з нагоди професійного свята - Дня підприємця подяки Головного управління ДПС у Тернопільській області та квіти отримали 10 суб’єктів господарювання Тернополя. Серед них – чимало усім відомих.

День5
День5

День6
День6

День7
День7

День8
День8

День9
День9

День10
День10

Фото зі сторінки ДПС у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео