Тамара Коблик

Він ще не встиг створити власну сім’ю: попрощалися з Героєм Миколою Шилівським (фото)

Заплакані очі, згорьовані батько й мати, рідні брати і сестри. Сумує вся Україна за синами і доньками, що віддали за оборону рідної землі найдорожчий Божий дар – власне життя. Вічна пам'ять

Вчора, 21 жовтня, у селі Яцківці поховали мужнього хлопця Миколу Шилівського. Йому назавжди залишиться 27 років. Виконуючи бойове завдання на Донеччині, отримав важке поранення від вибуху снаряда. Кілька днів за його життя боролися лікарі. Вірний син України відійшов у вічність 15-го жовтня. Про це повідомили на сторінці Озернянської громади у фейсбуці.

На початку лютого Микола пішов на військові навчання і в березні мав би повернутися в рідне село. Та страшна дата 24.02 перекреслила плани на майбутнє всього Українського народу. Так і не відвідавши рідну домівку після навчань, хлопець поповнив лави 115-ї окремої механізованої бригади ЗСУ. У своєму взводі був старшим солдатом, - йдеться у повідомленні. 

Він ще не встиг створити власну сім’ю. Тож вчора, зустрічаючи Героя, дівчата і жінки стелили йому дорогу квітами.

Хлопця проводжали в останню путь усі навколишні села Озернянської громади. Зібралося кількасот людей. Заплакані очі, згорьовані батько й мати, рідні брати і сестри. Сумує вся Україна за синами і доньками, що віддали за оборону рідної землі найдорожчий Божий дар – власне життя.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Миколи Шилівського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині поховали Героя Сергія Пилипчука.

Фото зі сторінки Озернянської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео