Віра Олександрович

Чому Деревляному співали «Многая літа», а Башті… вручили книжку (фото, відео)

Вітання_Башта

Шосту урочисту сесію у Тернопільській обласній раді сьогодні, 23 серпня, розпочали виконанням Гімну України. Задля цього до зали спеціально прийшов хор обласної філармонії. Втім, це був не єдиний урочистий момент на цьому засіданні.

Хор
Хор

Нагадаємо, засідання у день Державного Прапора України відразу планувалося як святкове. А тому багато питань до розгляду депутатам не пропонували  (про це читайте ТУТ і ТУТ прим.).

[embed]https://youtu.be/LcPeY0FnntU[/embed]

Згодом на честь державного свята у сесійній залі пролунав духовний гімн України – «Боже Великий єдиний, нам Україну храни».

[embed]https://youtu.be/oXrphY5l5mQ[/embed]

Втім, це – не усі вітання, що пролунали сьогодні. Адже 55-річчя саме 23 серпня відзначає перший заступник голови обласної ради Василь Деревляний. Теплі слова на його адресу висловив особисто очільник найвищого представницького органу краю Віктор Овчарук.

[embed]https://youtu.be/s5oLM9xdtO4[/embed]

Щоправда, самого іменинника у залі не було, адже політик взяв відпустку. Проте «Многая літа» хор обласної філармонії для Василя Деревляного все-таки виконав. Усі присутні при цьому слухали пісню, стоячи.

Книжка Башті
Книжка Башті

Додамо, подарунок із нагоди свята отримав і депутат Олександр Башта. Представник громадської організації ім. Братів Лепких вручила йому книгу.

[embed]https://youtu.be/1PDYYED4oC0[/embed]

На сесії сьогодні встигли розглянути близько 10 питань, переважно – запити і звернення депутатів. Їх усі підтримали більшістю голосів. Про це докладно «Терен» розповість згодом.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео