«Якщо проект реалізують, ми матимемо найкращий стадіон світу», - Дмитро Підручний

1ac9a1b8111ea8d61d434acbf66fd

Вже понад рік триває будівництво біатлонного стадіону в Буковелі. Пандемія дещо сповільнила процес. Однак титуловані спортсмени бояться, аби роботи не зупинили повністю.

- Якщо реалізують проект повністю, як на папері, це буде один з найкращих стадіонів світу. В Буковелі є вся інфраструктура для того, щоб цей стадіон став популярним серед глядачів і спортсменів, - розповідає Дмитро Підручний.

Тернополянин ще до початку карантину обкатував новостворену трасу й знає, чим вона перевершує «світових лідерів».

- Я виступав на усіх популярних трасах, які приймали чемпіонати світу, Європи, Олімпійські ігри. Буковель - нічим не гірший. Ба більше, тут добре скомпоновані підйоми та спуски, які не «напрягають», а дають можливість відпочити перед вогневим рубежем. Є місця, на яких вболівальники бачитимуть справжню зарубу між спортсменами.

Попри це, тернополянин боїться, аби будівництво не зупинили повністю.

- Вже був сумний досвід з Підгороднім, коли свої ж самі себе «закопали». Я знаю, є фінансування, закуплені матеріали, навіть привезені спеціалісти з Норвегії. Однак «під шумок» пандемії усе можуть зупинити.

Нагадаю, Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим. До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги. Тернопільські спортсмени не поїдуть на літній чемпіонат світу. На Тернопільщині ігнорують дозволи ФІФА та УАФ. БК «Тернопіль» переходить у Суперлігу. Тернопільські спортсмени показали, як готуються до чемпіонату світу та олімпійських ігор 2022. Тернопільські футболісти можуть одночасно грати за три клуби. Тернопільські волейболістки стали чемпіонами УкраїниЗа тернопільську команду гратиме учасник Ліги Європи. Дмитро Підручний заліз до Мартена Фуркада через вікно. Дмитро Підручний вдруге став чемпіоном Європи. Тернопільський спортсмен розповів про легальний допінг. Тернопільських футболістів перевіряють на коронавірус. Тернопільська чемпіонка змінила тренера. Дмитро Забірченко прокоментував участь БК «Тернопіль» у Суперлізі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео