Юний тернополянин представляє два футбольні клуби

106017995_2839749392813816_8337486917133682167_o

Видане розпорядження про можливість гравців за сезон представляти одразу три клуби пішло на користь. Так, 18-річний голкіпер тернопільської «Ниви» Дмитро Карасьов виступатиме за команду Вищої ліги чемпіонату Тернопільської області — «Медобори» із Зеленого.

Про це заявили представники тернопільського клубу.

- Зважаючи на відсутність ігрової практики молодого воротаря у основній команді, Дмитро Карасьов продовжить тренувальний процес у складі «Ниви», а гратиме у обласних змаганнях, де матиме змогу проявити себе.

Дебют гравця у новому клубі відбувся ще 28 червня. В основній команді не виключають можливість виступів голкіпера під час сезону й у «Ниві». Наразі про інші випадки «триклубного» представництва на Тернопільщині не відомо.

Нагадаю, Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим. До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги. Тернопільські спортсмени не поїдуть на літній чемпіонат світу. На Тернопільщині ігнорують дозволи ФІФА та УАФ. БК «Тернопіль» переходить у Суперлігу. Тернопільські спортсмени показали, як готуються до чемпіонату світу та олімпійських ігор 2022. Тернопільські футболісти можуть одночасно грати за три клуби. Тернопільські волейболістки стали чемпіонами УкраїниЗа тернопільську команду гратиме учасник Ліги Європи. Дмитро Підручний заліз до Мартена Фуркада через вікно. Дмитро Підручний вдруге став чемпіоном Європи. Тернопільський спортсмен розповів про легальний допінг. Тернопільських футболістів перевіряють на коронавірус. Тернопільська чемпіонка змінила тренера. Дмитро Забірченко прокоментував участь БК «Тернопіль» у Суперлізі. Дмитро Підручний розповів про створення найкращого стадіону світу.

Фото зі сторінки «Ниви» у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео