Віра Олександрович

У Тернопільському управлінні СБУ зробили особливе звернення до краян

Helpline_regions_Ternopil

Напередодні Великодніх і травневих свят у Тернопільському обласному управлінні Служби безпеки України закликали краян бути особливо пильними у питаннях власної і громадської безпеки.

- Щороку у цей період традиційно посилюється російська пропаганда, більшає інформаційних вкидів та фейків, зростає вірогідність диверсій, щоб дестабілізувати ситуацію в нашій країні, - кажуть у Секторі взаємодії із ЗМІ і громадськістю УСБУ в Тернопільській області. – Наші працівники, як завжди, системно протидіють цим проявам. Зокрема, у більшості регіонів протягом квітня провели низку антитерористичних навчань. Спецпризначенці відпрацювали дії із захисту стратегічно важливих об’єктів і державних кордонів. 

Водночас в управлінні СБУ впевнені: у такий період необхідні пильність і свідоме ставлення до безпеки з боку кожного громадянина. Тому правоохоронці нагадали про «гарячу» лінію в Тернопільській області - (0352) 52-90-00. 

На неї потрібно телефонувати у випадку, якщо ви: - маєте інформацію про наміри здійснення терористичної, диверсійної діяльності або інших протиправних дій; - помітили підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей; - побачили підозрілі транспортні засоби чи безпілотні літальні апарати поблизу стратегічних об’єктів; - виявили підозрілі предмети чи засоби ураження у громадських місцях.

До слова, інформація, отримана через телефон довіри СБУ, є конфіденційною і буде ретельно перевірена.

Фото надане управлінням СБУ у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео