Божена Волинець

Непомітно витягнула гаманець: у Тернополі піймали кишенькову злодійку

purse-e1532000178223

32-річна місцева жителька на зупинці громадського транспорту стала жертвою крадія. Невідома особа непомітно витягла з незакритого наплічника гаманець. Зникнення готівки жінка виявила вже в транспорті, коли виникла потреба в коштах. Про злочин вона повідомила правоохоронців.

Про це йдеться на сайті національної поліції Тернопільської області.

За словами потерпілої, в гаманці знаходились 1000 гривень та кредитна картка, з якої в подальшому зняли ще 4000 гривень.

Оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу підозрюваної. Нею виявилася 30-річна тернополянка. Протиправне жінка скоїла вперше. Частину готівки вона витратила на власні потреби, решту вилучили правоохоронці.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Поліцейські наголошують мешканцям області бути обачними. 

- Не носіть цінні речі, документи, ключі, мобільні телефони у зовнішніх кишенях одягу, сумок та наплічників – краще використовуйте внутрішні кишені, поясні сумочки. Стежте за тим, щоб ваша сумка була закрита та завжди тримайте її у полі зору, а наплічник потрібно знімати з плеча перед посадкою в транспорт. Не зберігайте записані пін-коди з карткою – у  разі втрати чи крадіжки  зловмисники  можуть безперешкодно зняти гроші з рахунку.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео