Що чекає тернополян на вихідних?

Пора виходити за рамки домашнього комфорту та зануритись з головою у атмосферу розваг і веселощів. Зустрічайте весну драйвово!

До Вашої уваги події вихідного дня:

6 квітня

Вистава «Вуйцьо з крилами»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

…Якби на ваше подвір’я впав… Ангел?.. Чи змінила б його присутність стале уявлення про призначення Людини на землі?.. Герої вистави Олександра Гавроша, обтяжені буденними бажаннями, потрапляючи у дивовижні комедійні ситуації, так і залишаються безкрилими… І тільки віра чистої дитячої душі по-справжньому здатна творити дива… Квитки можна придбати у касі театру.

Drink&Dance

Коли: 22:00

Де: Нічний клуб «Pulse Club»

Вхід до 23:00 - безкоштовний, після Ж-70 грн, Ч - 110 грн.

КМБ 2019. Перший тур, п'ята битва

Коли: 19:00

Де: Арт-бар «Коза»

Коза М'юзік Батл 2019. Перший тур. П'ята битва. Чучєло Чєрвя – Чернівці, *TOLOKA* – Кам'янець – Подільський, Slice & Dice – Миколаїв, Diff.Sides – Хмельницький. Вхід вільний!

Виступ гурту «Bugs&Bunny»

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Замовлення столиків за телефоном нижче.

Мафія

Коли: 18:00

Де: White Rabbit

Реєстрація за нижчевказаним номером телефону.

Вечір настільних ігор

Коли: 18:00

Де: SMMS-studio

6 годин неймовірних емоцій, які ви можете отримати з друзями, родиною або коханою людиною, граючи в настільні ігри! Ви в нас не побачите монополію, дженгу, уно - тому що в нас унікальні ігри, яких ви навіть не уявляли! Стратегії, ігри для компаній, кооперативні, економічні, на ловкість, сімейні та інші. Реєстрація за нижчевказаними телефонами. Ціна за тонну емоцій (6 годин) - 50 грн. В нас працює два помічника, які розкажуть правила, навчать грати, підкажуть стратегію!

Фестиваль-конкурс дитячих та молодіжних театральних колективів

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Впродовж двох днів в Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки відбудеться відкритий фестиваль-конкурс дитячих та молодіжних театральних колективів «ОВАЦІЇ».

День відкритих дверей

Коли: 10:00

Де: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка

6 квітня 2019 р. Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка запрошує гостей! Чекаємо учнів 9-11 класів, батьків, педагогів, студентів технікумів, коледжів, училищ, будемо раді усім! Того дня вас чекає фестиваль «Гостини ТНПУ - 2019», під час якого охочі поспілкуються з адміністрацією університету, з викладачами, студентами, відомими людьми. Вас чекають цікаві досліди, унікальні розробки, розумні роботи, барвисті виставки, веселі розваги, тести, а ще ви дізнаєтеся багато цікавого і корисного. Про все, що вас хвилює, можна буде запитати, а все, що сподобалося - спробувати. Чекаємо зустрічі!

Книжкова виставка «Загублений світ Артура Конан Дойла»

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка приурочена до 160-річчя від дня народження (1859—1930) англійського письменника.    Сер Артур Ігнатіус Конан Дойл  — британський письменник, відомий насамперед своїми творами про Шерлока Холмса. Найвідомішими є його детективні твори про Шерлока Холмса, науково-фантастичні про професора Челленджера, а також історичні романи. Крім того, він писав п'єси та вірші.

Обласна мистецька виставка «Великодня писанка»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Виставка триватиме упродовж місяця.

Книжкова виставка «Чорнобиль не має минулого часу — цей біль щемить через роки»

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка приурочена до Дня Чорнобильської трагедії.

Гуцульський адреналін

Де: Турклуб Тернопіль

Лише впродовж одних вихідних ви матимете можливість сплавитися найскладнішими порогами річки Чорний Черемош: Дземброня, Дідів Лікоть, Біла Кобила, Гучок, Гук, а також познайомитися з культурою Гуцульщини. Ця мандрівка для тих, хто має обмаль часу, але прагне отримати максимум задоволення від рафтингу на Черемоші.  Тривалість: 2 дні. Ціна: 1520 грн.

Рафтинг в Карпатах: Дві ріки (Чорний Черемош, Прут)

Де: Турклуб Тернопіль

Така можливість є лише в квітні! Поєднайте дві найскладніших ріки України - Прут та Чорний Черемош. В квітні, коли стрімко тане сніг, ми очікуємо гарної води для стрімкого рафтингу. Добре знайомий Чорний Черемош дасть змогу розім'яти м'язи після тривалої зимової паузи та потренуватися на високих валах Гуків. А потужний Прут випробує нерви та підготовку найскладнішими порогами. Цей сплав вимагає доброї фізичної підготовки і досвіду сплавів по гірських річках. Тривалість: 2 дні. Ціна: 1900 грн.

Сплав по Пруту

Де: Туристична компанія «Файні Мандри»

Для всіх любителів сплавів по гірськіх річках! Настав час набрати нових навиків, вражень і адреналіну!6-7 квітня їдемо тренуватись і сплавлятись найскладнішими порогами Прута. В програмі – багаторазове проходження порогів (Прикарпатський, Довбуша, вдсп. Пробій) на різних суднах (байдарки, катамаран, рафт). Які саме пороги ви зможете пройти, залежатиме від рівня води та вашої підготовки. Проживання в наметах на березі Прута поблизу водоспаду Пробій. Вартість участі на 2 дні 1100 грн/чол. Входить: дорога з Тернополя на річку і назад, прокат гідроодягу, прокат плавзасобів, весла, каски, жилета; харчування (5 раз); місце в наметі; страховка. Вартість сплаву при самостійному добиранні 400 грн/чол. Входить: два сплави по порогах Прута (протягом одного дня), прокат гідроодягу, плавзасобів, весла, каски, жилета.

Майстер-клас «Подорож на двоколісному» Пастель, 35х50

Коли: 17:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла»

Запрошуємо на творчий відпочинок! Романтична подорож на двоколісному туди, де душа насититься природою, свіжістю теплих весняних барв, ніжним щебетом, тихим вітерцем і миром...Тригодинний #артрелакс без Інтернету, соцмереж і стресових новин. Створимо картину у техніці «суха пастель» форматом 35х50 см.Проведе м/к Олександр Чмиленко у творчій майстерні «Палітра тепла». Вартість заняття 170 грн. Усі матеріали входять в ціну. Організовуємо колективні майстер-класи - #творчігостини - креативний спосіб святкування різноманітних подій у колі друзів, після яких у кожного залишиться сувенір на згадку. Також можна придбати подарункові сертифікати на участь у всіх майстер-класах.

Майстер-клас із писанкарства

Коли: 12:00

Де: Громадська спілка Молодіжний центр «Тернопіль»

Майстер-клас із писанкарства у Просвіті. Під час майстер-класу ви розписувати писанки традиційною технікою писанкарства. Навчання проведе майстер - Ірина Абрам'юк. Усі матеріали для написання писанок (яйце, фарби, писачки, ) надаються. Вартість майстер-класу 100 грн. З додаткових питань звертайтесь за адресою Й.Сліпого 3 (Товариство Просвіта).

Відкритий 5km забіг Ternopil runday! / Free 5km run

Де: площа на набережній перед Центральним причалом

runday - це національна спільнота бігунів та волонтерів з єдиною місією: зібрати 1 мільйон людей, які регулярно бігають або ходять 5 кілометрів. Ternopil runday - це пробігтися 5км по найбільш безпечній та екологічній біговій локації у Тернополі. Це зустріти бігових друзів, познайомитися з досвідченими атлетами, долучитися до бігової спільноти, дізнатися про найцікавіші бігові заходи, знайти тренувальний клуб у своєму районі та весело провести час у дружній компанії. При цьому бігати не є обов'язковою умовою, натомість дуже цінується волонтерська допомога: засікати час, сканувати учасників, роздавати токени, фотографувати та проводити розминку/заминку, бо runday - це соціальний проект, який тримається на волонтерській ідеї! (більше про волонтерство: https://runday.org/volunteering/)Тож, щосуботи зранку ми збираємось: площа на набережній перед Центральним причалом (як спуститись сходами з фонтаном «Каскад»).Знайомимося, робимо групову розминку та біжимо 5км! Час кожного фінішера фіксуємо та викладаємо на сайті runday.org. Крім того, ми прагнемо фіксувати наші емоції, і дуже вдячні, коли учасники позначають на світлинах себе, друзів і знайомих...Ми бігаємо за будь-яких погодних умов! Наші заходи ми ніколи не відміняли та не переносили... Долучитися дуже просто:- безкоштовно зареєструватися (достатньо 1 разу на всі забіги, навіть на інших локаціях)- не зважати на погоду, настрій чи на жодні обмеження щодо віку або спортивної форми...- дістатися вчасно до точки збору (локація на Google maps).

Творча субота

Коли: 17:00

Де: Дитячий розважальний центр «Мадагаскар»

Танцювальна анімація від спортивно-розважальної студії «Добрий день»

Майстер-клас з декупажу

Коли: 14:00

Де: Творча крамниця «Handmade story»

Запрошуємо на великодній майстер-клас в суботу 6 квітня о 14.00год. Будемо декорувати зайців, яйця, підставки під крашанки тощо. Техніки декупаж, зістарення, трафаретні техніки та імітація мозаїки .Вік від 8 років. Ціна від 150грн, залежить яку заготовку оберете для декорування. Тривалість 1,5-3год.

Дитяча субота для дітей 7-11 років. Читання книги «Вієчка»

Коли: 16:00

Де: Книгарня «Є»

Дитяча субота для дітей 7-11 років. Книгарня «Є» запрошує дітей віком 7-11 років на читання книги Павла Матюші «Вієчка» («Фонтан казок») та виготовлення гномів із фетру. Захід відбудеться 6 квітня. Початок – о 16:00.Ми спільно почитаємо про незвичайну гном’ячу родину Вієчки, про її тата Жаринку і маму Талію, які люблять одне одного і весь світ навколо. А також ми зробимо свого героя із фетру. Зареєструйтесь, написавши листа на нижчевказану електронну пошту.  Вхід вільний.

Clean Up Day with Luxinten

Коли: 10:00

Де: вул. Сахарова, 2

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до суботнього прибирання! Будемо опоряджувати територію дитячого будинку «Малятко».

Фан-зустріч з Веронікою Коваленко

Коли: 14:00

Де: Podolyany Hall

Учасниця «Голос.Діти» в команді Монатіка. Її кавери на відомі хіти «Тает лед» і «На стиле» зібрали мільйони переглядів в Youtube. Вона продовжує дивувати публіку своїм образом і новими треками.Запрошуємо вас не тільки пофотографуватись та отримати автограф Вероніки Коваленко, а й почути її унікальний голос!

Фан-тур акторів серіалу «#Школа»

Коли: 17:00

Де: Комунальна установа «Тернопільський міський Палац культури »Березіль« ім. Леся Курбаса»

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі «Школа» на «1+1», вирушать у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Глядачі матимуть змогу зустрітися з Анною Трінчер (Ната), Олександром Петренко (Паша), Марією Кондратенко (Соня) та іншими.

 

7 квітня

Вистава «Майська ніч»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Класичний сюжет однойменної повісті М. Гоголя у сучасній інтерпритації заслуженого діяча мистецтв України В’ячеслава Жили заграв новими барвами. Переплетення гоголівської містики і реальності змусять глядача поринути в феєрію «Майської ночі», яка сповнена дивовижною сучасною музикою, стилізованими танцями, коханням Левка та Галі, залицяннями Голови, фліртом Ферапонта й Аглаїди, химерами Водяника, Панночки, чудасіями Русалок, бешкетуванням парубків… Квитки можна придбати у касі театру.

Кришталева туфелька

Коли: 13:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Музична казка (Г. Усач за мотивами казки Ш. Перро «Попелюшка»).    Квитки можна придбати у касі театру.

Вистава «Веселі ведмежата»

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Початок о 12:00 та 14:30. Комедійна вистава для дітей від 3 років. Вартість - 25 грн. Квитки можна придбати у касі театру.

Koza stand up - 16

Коли: 19:00

Де: Арт-бар «Коза»

Безліміт на гумор! Виступи без цензури, без обмеження у часі та без обмеження по кількості учасників! Вже два роки у Тернополі ми організовуємо стенд-ап камеді, і раді повідомити, що кумедного в нашому місті стане ще більше. Запрошуємо у неділю, 7 квітня, на відкритий мікрофон до Дня сміху. Кращий дотепник отримає приз 1000 гривень - реєструйся до участі. Вхід для поціновувачів гумору - 60 грн.

UrbanKiz party - FaineKiz

Коли: 21:00

Де: Студія танцю «Social Dance Club»

Вітаємо Вас! Приємний сюрприз для усіх шанувальників Кізомби - ми запустили щотижневі UrbanKiz вечірки - FaineKiz Party! Приходьте, танцюйте, розважайтесь, розвивайтесь та кайфуйте тепер щонеділі в Тернополі. Вартість: 40 грн.

Виступ гурту "Funhouse"

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Замовлення столиків за нижчевказаним телефоном.

Our Atlaantic

Коли: 20:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

7-го квітня переможці Koza Music Battle 2018 повертаються в Тернопіль! Цього разу з новим матеріалом й у оновленому складі, аби розтопити серце кожному. Інді колектив Our Atlaantic(Tango dp) заснований в Умані, нині базується у Києві. Молоді музиканти, які мають прогресивні погляди, відкриті для нових пошуків та експериментів. Їх музика - це несамовитий коктейль з теплих вібрацій, меланхолічних думок з двома кубиками льоду. Вхід вільний, але кількість місць обмежена.

Йогамарафон «Avatar Yoga Festival»

Коли: 08:30

Де: Sana studio

7 квітня файне місто вперше приймає Аватар- фестиваль йоги, що відбувається в серпні під Одесою в м.Чорноморськ - Avatar Yoga Festival. Традиційно, на марафон запрошені одні з найкращих, відомі та досвічені майстри, автори власних методик, керівники шкіл. З 8:30 до 20:30 будуть проходити майстер-класи.

28-а Великодня виставка писанок, ікон і листівок

Де:  Тернопільський обласний художній музей

Виставка писанок, ікон і листівок із фондів музею триватиме упродовж місяця.

Fotoartisteexhibition

Коли: 18:00

Де: Кав'ярня-кондитерська «КолЄжанка» SMMS-studio

#_FOTOARTISTEEXHIBITION - фотовиставка, яка не залишить байдужим нікого.Злови свій шанс долучитися до прекрасного та подивитися на цей світ крізь об‘єктив фотоапарату. Відчуй, як говорить проміння сонця.⠀З 7 квітня по 7 травня ти можеш насолодитися виставкою талановитої Наталії Яворської. Художниця відкриє своє бачення на світ через образи на фотокартинах. А на урочистому відкритті буде присутня автор фотокартин, яка охоче дасть відповіді на всі запитання. Протягом місяця ти зможеш придбати одну із робіт на аукціоні. Хто? - Наталія Яворська - #та_що_малює_світлом, фотохудожник, призерка численних міжнародних фотоконкурсів

Танець душі

Коли: 16:00

Де: За Рудкою, 33/101

Вітаю, чудові! Спонтанний танець - це свобода. Це про те, як Душа являє себе світові. Це про вміння слухати, відчувати своє тіло. Це про вміння розуміти в інших - себе. Це можливість дослідити як ти взаємодієш через своє тіло зі світом. Це сміливість тотально проживати і відчувати момент тут і зараз. Це можливість чудити - бути чудом! Це можливість ще глибше пізнати те, що пізнати неможливо - безмежний простір себе і світу у собі. Це сміливість бути собою! Кількість місць: 16.Енергообмін:• при реєстрації на цьому тижні - 100 грн.• при реєстрації на наступному тижні - 150 грн.• в день проведення - 200 грн.Т акож після проведення, по відчуттях, можна зробити добровільну пожертву. Створимо душевний простір співчуття і будемо робити саме смачне в житті - бути собою... Пірнемо в свободу!

Руханка з Лілією Проць

Коли: 09:00

Де: парк ім. Т Шевченка

Руханка повертається!  У липні 2012 року вперше Лілія Проць ініціювала руханку для мешканців міста. Спочатку це були заняття на Театральному майдані.Але вже 4 роки від коли встановили вуличні тренажери заняття проводяться на острівку «Чайка» у парку ім.Шевченка. Заняття безкоштовні!Займатись можуть всі охочі. Якщо є протипоказання чи проблеми зі здоров`ям, то для Вас підберуть вправи, які Вам не будуть протипоказані. Вік для занять від 4 до 80+ років =) Форма спортивна і зручна.

День здоров'я-2019

Де: Театральний Майдан

7 квітня на Театральному майдані відбудеться «День здоров'я-2019». Запрошуємо тернополян та гостей міста!В програмі:-Танцювальна розминка;-оздоровчий забіг для всіх охочих;-майстер-клас з домедичної допомоги;- спортивно-розважальна програма для дітей та дорослих;-фотозона.Організатор: Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення.

Тролі у пошуках радості

Коли: 11:00

Де: Тернопільська обласна філармонія

Світ пригод в яскравій виставі «Тролі у пошуках Радості». Ви опинитесь у дивному Мильному Королівстві та дізнаєтесь секрет створення магічної бульбашки. Разом із головними героями Тролями пройдете Чарівним Лісом, перепливете океан та перевірите себе на сміливість. Ця вистава для тих, хто має добре серце, вірить у дива та любить сміятися й розважатися.У програмі використовуються технічні спецефекти та шоу мильних бульбашок. Тролі запрошують тебе разом побувати у світі яскравих пригод.Кожній дитині безкоштовний подарунок – фото у великій мильній бульбашці.   Ціна квитка: 80, 100, 120, 150, 200 грн. Деталі за нижчевказаними номерами телефонів.

Майстер-класи з робототехніки «Робот мрії»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

LeGo WeDo розвиває:  - Увагу; - Дрібну моторику рук; - Мислення винахідника; - Образне мислення;

Офіційне відкриття проекту «Ігротека Тернопіль»

Коли: 18:00

Де: Ігротека

Друзі, запрошуємо вас у наш новий офіс, на офіційне відкриття проекту.

Тандем змагання з лову форелі

ТАНДЕМ ЗМАГАННЯ З ЛОВУ ФОРЕЛІ Змагання з лову форелі Тернопільської федерації риболовного спорту. ПОЛОЖЕННЯ про проведення змагань ТОФРС з лову форелі з берега. 1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ Змагання проводяться з метою: • пропаганда фізичної культури і спорту як важливого засобу покращення та зміцнення здоров′я та загартування населення; • залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом; • підвищення спортивної майстерності і удосконалення техніки володіння спортивним рибальським знаряддям; • популяризація риболовного спорту; • визначення переможців та призерів змагань. 2. СТРОКИ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ Змагання проводяться 07.04.2019 року. Місце змагань буде оголошено за тиждень до проведення 31.03.2019р. Змагання проводяться в один тур.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео