
Як швидко та смачноприготувати спаржу і з чим її подавати
Рецепти сезонних страв розповів український шеф-кухар Євген Клопотенко
Рецепти сезонних страв розповів український шеф-кухар Євген Клопотенко
Матір і сестра захисника Миколи Сяська стараються зберегти його справу та щиро вірять, що він повернеться. Вони просять купувати у них спаржу, поширювати та рекомендувати інстаграм-сторінку друзям та знайомим
Спаржа або аспарагус, яку в народі ще називають «холодок» – далеко не нова культура. Її вирощують вже давно, проте для багатьох людей вона все ще залишається загадкою
Любителі цього делікатесу вже починають готувати різні страви, а у місцевих ресторанах починають запроваджувати спаржеве меню
Варити спаржу можна як на пару, так і в кип’яченій воді, але обов’язково вона повинна бути підсолена