Олеся Поліщук

Суд обрав запобіжний захід жителю Тернопільщини за неправдиве повідомлення про замінування супермаркету

im578x383-vibuh_5.ua

Житель Тернопільської ОТГ, що неправдиво повідомив на «102» про замінування супермаркету та взяття в заручники 50 людей, перебуватиме 2 місяці під вартою.

- Суд задовільнив клопотання прокурорів Тернопільської окружної прокуратури про застосування запобіжного заходу у виді взяття під варту жителя Тернопільської ОТГ, підозрюваного у неодноразовому завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності (ч. 2 ст. 259 КК України), - пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Нагадаємо, на лінію «102» о 2 ночі 12 грудня 2021 року житель Тернопільської ОТГ повідомив про замінування супермаркету та взяття в заручники 50 осіб.

- Правоохоронці з’ясували, що чоловік вже не вперше здійснює неправдиві дзвінки про замінування будівель. У 2020 році він заявляв про вибухівку у приміщенні одного із банківських відділень. Тоді суд призначив йому умовне покарання за скоєне.

Враховуючи повторність вчинення злочину суд погодився з позицією прокурора щодо обґрунтованості взяття під варту підозрюваного без визначення розміру застави.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео