Віра Олександрович

Тернопільщина: команду Володимира Труша залишив ще один чиновник-опозиціонер

Чорний_ф

Управління сім'ї та молоді Тернопільської обласної держадміністрації залишилося без керівника. Про це Ігор Чорний, який очолював цей підрозділ багато років, повідомив сам - на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

У дописі від сьогодні, 11 вересня, йдеться (цитуємо): «Я йду! Тут мав бути великий пост про те, як я прийшов 1 серпня 2006 року працювати в управління у справах сім'ї, молоді та спорту Тернопільської обласної держадміністрації і про те, скільки за цей час було всього зроблено і скільки ще не зроблено. Але цього тут не буде)))) Просто дякую всім, хто всі ці роки був поруч і допомагав. Дякую і тим, хто перешкоджав у роботі (ви допомагали ставати кращим)! Колектив управління і наші працівники в райдержадміністраціях і містах обласного значення: ви - мегакруті і класні, з вами можна і в вогонь, і в воду, і на роботу і на відпочинок. Тому з вами я не прощаюсь, а кажу вам до побачення…»

Ігор Чорний відразу вказав причину такого кроку. Втім, це, швидше, жартівливе пояснення: «Треба нарешті викопати картоплю…». Окрім того, чоловік зізнався, що є і політичні мотиви, адже він планує йти на вибори із партією «Європейська Солідарність». Оскільки ця політична сила оголосила про свою опозиційність до правлячої партії, то чиновник, очевидно, не бачив уже свого майбутнього у цій команді. Натомість обрав шлях, на який ступили вже кілька його друзів.

Команда
Команда

До того ж, як стало відомо «Терену», Ігор Чорний має дуже амбітні плани щодо своєї подальшої кар’єри. Він 25 жовтня планує балотуватися на посаду голови Білецької ОТГ.

Фото зі сторінки Ігор Чорний у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео