Тернопільський спортсмен розповів про легальний допінг

d0A2lF3AoLDb3R4TZu1hWHCalYIZxJhzPEDllyH3

Попри те, що допінг заборонений у світі, а його вживання карається дискваліфікацією, спортсмени все ж знаходять спосіб обманути систему. Варіації різні. Про одну з найпопулярніших, а головне - майже законних, розповів тернопільський чемпіон Дмитро Підручний.

- Є ряд заборонених препаратів, за вміст в крові яких спортсмена одразу ж дискваліфікують. Однак є ліки, які, окрім впливу на конкретну хворобу, покращують фізичні показники.

Таких препаратів насправді дуже багато.

- Знаю на прикладі конкретних спортсменів з Норвегії, Австрії та Франції, що вони використовують балончики проти астми. Зокрема, перед стартом. Дехто використовує концентровані сиропи від кашлю. Сам таке не пробував, тому достеменно стверджувати за результат не можу.

Нагадаю, Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим. До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги. Тернопіль готують до турніру з пляжного волейболу. Тернопільські спортсмени не поїдуть на літній чемпіонат світу. На Тернопільщині ігнорують дозволи ФІФА та УАФ. БК «Тернопіль» переходить у Суперлігу. Тернопільські спортсмени показали, як готуються до чемпіонату світу та олімпійських ігор 2022. Тернопільські футболісти можуть одночасно грати за три клуби. Тернопільські волейболістки стали чемпіонами УкраїниЗа тернопільську команду гратиме учасник Ліги Європи. Дмитро Підручний заліз до Мартена Фуркада через вікно. Дмитро Підручний вдруге став чемпіоном Європи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео